IMMO gaat los

Rotterdam, Donderdag 29 november 2007. -In de underground scene waren ze al razend populair, maar met de release van hun clip ‘Ga los / Buk’ gaat Immo nu ook voor het grote publiek. De 6 koppige Antilliaanse formatie, die rapt in het Papiamento, Spaans en Nederlands, staat bekend om hun voornamelijk expliciete teksten en levendige live optredens. Met een mix van Reggaetton, bubbeling en Hip Hop staat Immo garant voor alles behalve een rustige avond uit. Immo werkte in het verleden met grote namen uit de Nederlandse Urbanscene zoals; Brainpower, Dj Chuckie en de RMXcrw en volgens de groep was het dan ook hoog tijd om Immo definitief op de kaart te zetten.

De videoclip van ‘Ga los / Buk’ is een combinatie van twee verschillende nummers afkomstig van twee verschillende mixtapes van Immo (“Introductiedag” en “I$ki presents: Los Intocables”). De clip bestaat uit beelden van verschillende optredens van Immo, waar in te zien is hoe het publiek ‘los gaat’ op hun muziek.

Op het moment legt Immo de laatste hand aan hun officiële debuut album ‘Lesuren’ welke onder ‘Ganja-inc’ zal worden uitgebracht. Ganja-inc is een jong, onafhankelijk platenlabel welke eerder dit jaar de samenwerking met Immo aanging. Wil je meer informatie over Immo of wil je de mixtapes met daarop de nummers ‘Ga los’ en ‘Buk’ gratis downloaden? Surf dan naar www.immobackstage.com of www.ganja-inc.com. Check de clip hier.

Download