Zwarte Lijst released nieuwe EP!

De leden van de Rotterdams-Tilburgse rapgroep Zwarte Lijst brengen op vrijdag 4 december hun nieuwe EP uit. Ze vieren dit met een releaseparty in Area Sixzz in Dordrecht. Om 21:30u gaan de deuren open; naast de liveshow van Zwarte Lijst zijn er optredens van Pharao, Fotosynthese, Silvah Haze, Zegevier, Yazzer-G en Tuigcommissie. DJ Darkshot en DJ I$ki zorgen dat je geen minuut stil kan staan tussen de optredens. De releaseparty duurt tot 04:30!!

De EP is op een track na volledig geproduceerd door rapper/producer Yazzer-G en bevat featurings van Pharao en Tuigcommissie. Ganja-inc brengt de EP uit als usb stick in de vorm van een pasje dat te bestellen is via Da Shop

Voor wie Zwarte Lijst nog niet kende, geeft de groep gratis de Zwarte Lijst Mixtape weg. De mixtape is een selectie rauwe unreleased tracks uit de periode 2005-2009, gemixed en gehost door DJ Darkshot. De mixtape is vanaf vrijdag te downloaden.

Zwarte Lijst
De naam Zwarte Lijst gonst al een paar jaar in de underground scene. In 2008 tekende de groep bij het label Ganja Inc. Inmiddels heeft Zwarte Lijst 3 videoclips uitgebracht – een vierde is op komst.

Download